Boende

Sigtunahöjden

Småskaligt. Naturnära. Hållbart.

Tillsammans med våra gäster och engagerade medarbetare skapar vi framgångsrika och klimatsmarta möten i världsklass. 

Om oss


På Sigtunahöjden drivs av ett cirkulärt hållbart tänk. Vår vision, "Tillsammans för en hållbar framtid" genomsyrar allt vi gör ner till minsta detalj.  

Här erbjuder vi en inspirerande och kreativ miljö: arbeta i lugn och ro med tillgång till avkoppling i vår spaavdelning, pigga upp kroppen i vårt nya gym utrustad med redksap, riktiga  friavikter och bänkpress eller njut av utsökta närproducerade matupplevelser som tillagas av prisbelönta kockar i vår Restaurang Skog. 

Redan vid första kontakten med oss känner ni av vårt engagemang.  
Vi är mötesexperter och jobbar tillsammans med våra gäster och kunder för gemensam framgång. Utifrån era tankar, syfte och mål hjälper vi er att maximera värdet av er investering. Vi hjälper till med förslag på hur lokalerna kan möbleras, vilken aktivitet som passar för just er eller vilken energishot som ska intas på eftermiddagen för att upprätthålla energinivån. - allt för att säkerställa ett framgångsrikt möte hos oss!  
Avsluta dagen på verandan med dryck och tilltugg, blicka ut över Mälaren och det uppländska landskapet- eller kanske unna er skön avkoppling i Sigtunahöjden spa, en trappa ned? 


Vi har ett aktivt samarbete med lokala aktörer och erbjuder olika aktiviteter. Kreativ träning, cykling, kajakpaddling, jaktskyttesimulator eller mindfulnessbaserad skogsvandring, “skogsbad”.  


Anläggningen är miljöcertifierad och svanenmärkt. Vi är utvalda av Svenska möten, medlemmar i IACC och samarbetspartner till Destination Sigtuna. 
Hos oss får du en hållbar helhetsupplevelse med fokus på möteskvalitet. 


Med storslagen panoramautsikt är det svårt att förstå att Sigtunahöjden ligger knappt 20 minuter från Arlanda flygplats, mellan Stockholm och Uppsala och med utmärkta kommunikationer. Det ger oss ett unikt läge i Sveriges första stad - här finner du en internationell arena för nöje, arbete och avslappning. 


Vi är den självklara, klimatsmarta mötesplatsen.  


Varmt välkommen till en plats som gör skillnad! 

Kontaktinformation

Hertigvägen 7
19331 Sigtuna
Telefon: 08-59257700

E-post: info@sigtunahojden.se
Hemsida: https://sigtunahojden.se/

Hitta hit

Mer från SIGTUNAHÖJDEN HOTELL & KONFERENS

Utbud