Se och göra

STOCKHOLM ARLANDA AIRPORT - Shopping

En del av: STOCKHOLM ARLANDA AIRPORT

Börja din resa redan på Arlanda. Tar du god tid på dig finns mycket att göra och uppleva innan det är dags att gå ombord. Här kan du bland annat shoppa, klippa håret, fika och äta gourmetmat.
På Stockholm Arlanda Airport finns ett stort utbud av butiker som garanterar en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Många av butikerna erbjuder taxfreepriser.
Det finns inte mindre än sex Duty Free Stores på Arlanda. Butikerna erbjuder förutom godis, tobak, alkohol och researtiklar även en uppsjö av parfymer och kosmetika.
För den som vill förnya garderoben finns ett antal butiker med snygga märkeskläder. Kanske är man nyfiken på det senaste inom teknikvärlden, gillar snygga väskor och accessoarer eller bara tycker att det är roligt att spana. Här köper man även klockor och solglasögon till riktigt bra priser. Lyxiga magasin att bläddra i och en bra bok till resan är heller inte fel.

Kanske ska du inte ut resa utan känner bara för miljöombyte och lite internationell atmosfär?
På Arlanda Sky City får du både och. Här kan du andas in den speciella känslan som finns i luften på en storflygplats samtidigt som du dricker eller äter något gott. Och här finns ett urval av butiker att spana och shoppa i.

Kontaktinformation

Flygvägen 1
19060 STOCKHOLM-ARLANDA
Telefon: 010-1091000

E-post: info@arlandaairport.se

Hitta hit

Mer från STOCKHOLM ARLANDA AIRPORT

Utbud