Resa

STOCKHOLM ARLANDA AIRPORT

STOCKHOLM ARLANDA AIRPORT
Det finns flera skäl till varför Stockholm är Skandinaviens naturliga huvudstad. Ett är att staden ligger i hjärtat av Skandinavien, med kommunikationer i världsklass. Ett annat är att Stockholm är den största staden i Skandinaviens största land.

I Stockholm hittar du också flest multinationella företag, den största aktiebörsen och miljontals besökare varje år. Hit kommer turisterna för maten, designen och musiken. Stockholm har även ett unikt utbud av gallerier och museer. Varje år står staden i centrum för världens blickar när Nobelpriset delas ut.

Arlanda – Stockholms internationella flygplats

Arlanda är Sveriges största flygplats och ett viktigt nav för Stockholmsregionen och Skandinavien. Detta bland annat tack vare flyget som åker till nära 200 destinationer över hela världen, dessutom finns goda marktransporter till och från övriga delar av Stockholmsregionen.

Flygplatsens roll i regionen

Stockholm Arlanda Airport spelar också en betydande roll för välfärden, inte bara i Sverige som helhet utan även i Stockholmsregionen. Flygplatsen skapar nya arbetstillfällen, är viktig för turismen, näringslivet samt för kultur- och kunskapsutbyten.

Kontaktinformation

Stockholm Arlanda Airport
ARLANDA
Telefon: 010-1091000

E-post: info@arlandaairport.se
Hemsida: https://www.swedavia.se/arl...

Hitta hit