Boende

1909 Sigtuna Stadshotell

En del av: 1909 Sigtuna StadshotellBröllopsplanering
Hos oss erbjuds alla brudpar en personlig bröllopskoordinator med stor erfarenhet av bröllop och fest som hjälper till att skräddarsy ert bröllop. Tillsammans med noga utvalda samarbetspartners erbjuder vi allt som hör ett bröllop till, från fotograf, artister och underhållning, till håruppsättning, makeup, florist, transport och bröllopstårta.
Från det prisbelönta köket ligger svenska säsongsanpassande råvaror till grunden för all matlagning med rena tydliga smaker i en stilren presentation. Filosofin bakom menykompositionerna är variation, flexibilitet och en levande meny där köket utgår i från brudparets önskemål när de skapar just Er bröllopsmeny.

Vigseln
I Sigtuna stad finns flera fina möjligheter att hitta en perfekt plats för en vigsel. Den vackra Mariakyrkan från 1200-talet ligger på promenadavstånd från hotellet. Om ni föredrar en lantligt belägen kyrka, rekommenderar vi Haga kyrka som ligger ca 5 km norr om Sigtuna. Den är mindre och vackert belägen i det uppländska jordbrukslandskapet. Läs mer om vigsel i Sigtunas kyrkor här.
Sveriges minsta rådhus från 1700-talet är mycket populärt bland par som smiter iväg och vid vigslar med mindre sällskap. Även det på gångavstånd.
Söker man något speciellt är våra mäktiga kyrkoruiner S:t Per och S:t Olof spännande alternativ.
Drakegårdens trädgård med sin lilla nyrenoverade musikpaviljong och vår vackra Strandpromenad är också fina ställen att vigas på. Söker man en internationell touch kan Arlanda flygplats passa.

Hela hotellet för er själva
Samla nära och kära och ha ensamma tillgång till hela hotellet med personalens fulla uppmärksamhet och service. Låt oss hjälpa er att skapa era drömmars bröllop i vår historiska miljö.
För 50 – 85 personer.
46 bäddar fördelat på enkel, dubbel, deluxe och svit.
Önskar samtliga gäster ha övernattning hjälper vi gärna till att komplettera med boende på närliggande hotell.
Restaurangen med utsikt över Mälaren och med tillhörande matsal vid stora sällskap.
Gemensamhetsutrymmen som Lilla torget för mottagningsrum, välkomstdrink, danslokal, hotellets lounge och bar ingår också.
Ni har hotellet för er själva från kl. 15.00 ena dagen till 12.00 den andra dagen.

Läs mer på www.sigtunastadshotell.se

Kontaktinformation

Stora Nygatan 3
19330 Sigtuna
Telefon: 08-59250100

E-post: info@sigtunastadshotell.se
Hemsida: https://www.sigtunastadshot...

Hitta hit