Boende

Rosersbergs Slottshotell - LOVE SIGTUNA

En del av: Rosersbergs Slottshotell

TAGER DU?

… OCH SÅ LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR

Att gifta sig på ett kungligt slott är för många en dröm – på Rosersbergs Slottshotell kan drömmen gå i uppfyllelse! Vackra slottssalar med högt i tak, en generös slottspark med vidsträckta gräsmattor och Mälarens glimmande vatten som bakgrund. I vårt eget slottskapell finns möjlighet för både borgerlig och kyrklig vigsel och på Slottshotellet finns övernattningsmöjligheter för alla bröllopsgäster.

Brudskålen avnjuts med fördel på slottsterrassen, sedan serveras en trerättersmiddag med viner utvalda av vår sommelier i matsalen. En brunch dagen efter tillsammans med släkt och vänner är ett perfekt avslut på bröllopshelgen. För långväga gäster och brudpar som snabbt vill smita i väg på bröllopsresa kan läget knappast blir bättre: Arlanda flygplats ligger bara 10 minuter bort.

Rosersbergs Slottshotell i Sigtuna ligger på ett behagligt avstånd från centrala Stockholm och närheten till Arlanda flygplats gör det enkelt att samla familj, vänner och kollegor från hela världen och ge dem en upplevelse de sent kommer glömma. I vår underbara slottsmiljö kan ni fira bröllop där ni har slottsflyglarna med dess omgivning till ert förfogande. Börja gärna kvällen med en fördrink och kanapéer på Hoglandsterassen och rör er vidare mot en av våra matsalar för en härlig middag och avsluta kvällen med tårta och dans i Juno salongen.

Sommartid kan ni, förutom i den fantastiska parken, även vigas i det vackra slottskapellet.

På er stora dag är det viktigt att allting blir precis som ni vill ha det, så ni kan känna er trygga, luta er tillbaka och bara fira kärleken. Har ni specifika önskemål? Kontakta oss så hjälper vi er utforma er bröllopsdag precis som ni vill ha den.

FEST & BRÖLLOPSBOKNINGAR:

Tel: +46 8 12 20 20 00
welcome@rosersbergsslott.se

 Med reservation för eventuella ändringar.

Kontaktinformation

Rosersberg
19595 Rosersberg
Telefon: 08-12202000

E-post: welcome@rosersbergsslott.se
Hemsida: http://www.rosersbergsslott.se

Hitta hit

Mer från Rosersbergs Slottshotell

Utbud