Boende

Scandic Arlandastad

 Scandic Arlandastad är ett hotell endast fem minuters bilfärd till Arlanda och terminal 5. Perfekt för dig som reser eller vill anordna möten i direkt anslutning till flygplatsen.  
 
Bo bekvämt nära gaten i något av våra 150 rum i skandinavisk design med ljusa träslag och nyanserade textilier som ger en harmonisk och ombonad känsla.  
I vår restaurang njuter du av god mat och dryck i skön atmosfär. Träna i vårt välutrustade gym eller koppla av i bastun.  
Vi erbjuder fina och ljusa möteslokaler i olika storlekar, alla utrustade med modern teknik och AV-utrustning. En stor lokal för upp till 100 personer i biosittning, en lokal för upp till 40 i biosittning (delbar för 20 personer) samt tre moderna grupprum för mellan 4–14 personer. 
Hos oss parkerar du fritt de nätter du bor och du tar flygtransfer tur/retur utan extra kostnad.  
Om du ska resa iväg parkerar du istället smidigt på extern långtidsparkering som ligger i anslutning till hotellet. Fritt wifi ingår i alla allmänna utrymmen och i alla rum. 
Märsta Centrum ligger tre minuter bort med bil och till Arlandastad Golfklubb kör du på fyra minuter. Du når också enkelt SkyCity och sevärdheter som Sigtuna stad och Steninge slott som ligger i närheten. 

Kontaktinformation

Pionjärvägen 81
195 61 ARLANDASTAD

E-post:  Arlandastad@scandichotels.com
Hemsida: https://www.scandichotels.s...