Boende

Kämpasten

Kämpasten är en konferens- & utbildningsanläggning utformad för att möta högsta krav på lärmiljö och forum för nätverkande. 20 minuter från Arlanda ligger anläggningen belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna. För Kämpasten är det viktigt med ett gott värdskap, miljöarbete samt säkerhet för våra gäster. På Kämpasten erbjuder de 7 konferenslokaler, 19 grupprum samt 2 matsalar och du bor bekvämt i något av de 116 enkelrum.

Vill skapa de optimala förutsättningarna för lärande och nätverkande så att gästerna ska kunna mötas, utvecklas och nå varaktig förändring. Det görs genom att erbjuda lokaler, teknik, logi, mat, dryck, aktiviteter, service och atmosfär som syftar till att skapa en vistelse av yppersta klass.

Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, en av Europas största och ledande aktörer för verksamhets- och ledarutveckling, äger och har sedan anläggningen invigdes 1982 genomfört många av sina utbildningar på Kämpasten. På Kämpasten möts hela världen – svenska och internationella gäster stannar hos Kämpasten under längre perioder och återkommer ofta flera gånger.

Konferans

En öppen och kreativ atmosfär i kombination med förstklassig konferensservice är Kämpastens ledstjärna. De har 7 konferenslokaler och 19 grupprum som passar för både större och mindre konferensgrupper – upp till 75 personer.

I konferenslokalen ingår teknik som omfattar LCD, DVD, TV och ljudanläggning. De har utrustning för videokonferens och telefonkonferens. A/V-utrustning för multimediapresentationer finns inbyggt i de större lokalerna och kan ordnas även för de mindre. Utrustning som block, pennor, blädderblock, whiteboardtavla och OH ingår. De erbjuder fri tillgång till trådlös internetuppkoppling.

Avkoppling är en självklar del i en lyckad utbildning eller konferens. Frisk luft, fysisk konferensaktivitet eller en annorlunda inomhusaktivitet gör att tankarna klarnar och sätter fart på kreativiteten. Det finns också ett gym med träningsredskap för egen motion men även ett flertal lärarledda gymnastikpass.

Restaurang

Självklart är måltiderna en viktig del av totalupplevelsen på Kämpasten. Maten ska vara både god och vacker att njuta av, men också näringsrik, varierad och lätt. På Kämpasten ska gästen må bra. Därför är menyerna komponerade för att ”skänka frid till både kropp och själ”. De vill bjuda våra gäster på omtanke, valfrihet, ibland något oväntat och en smakupplevelse att minnas efteråt.

De arbetar med hög kvalitet rakt igenom. Klassiska, enkla och säsongsanpassade råvaror, genuint tillagade och med miljöfokus. Vår matsal är ljus och luftig, har vacker sjöutsikt och rymmer totalt 150 personer. Här serveras frukost, lunch och middag. På morgonen kombinerar du din egen frukost från vår stora frukostbuffé.

Vid lunchen dukar vi upp ett stort salladsbord och en varmrätt. Middagen består av en buffé med trerättersmeny. Efter måltiderna serveras kaffe och te i direkt anslutning till matsalen och med utgång till vår terrass. När vin ska serveras till middagen, hjälper vår sommelier givetvis till med en vinrekommendation som är anpassad till menyn. I matsalsbyggnaden finns också en mindre bar.

Köket tar gärna emot specialbeställningar och välkomnar egna önskemål eller behov av alternativ kost. Vi kan även ordna t ex. temamiddagar, grillning utomhus, vin- och andra dryckesprovningar.

Kontaktinformation

Kämpastensvägen 17, Box 2
193 21 SIGTUNA
Telefon: 08-59258500

E-post: kampasten@exedsse.se
Hemsida: https://www.kampasten.se/